Antena 3 CNN Actualitate Social Programul „Prima casă” se va extinde şi se va numi „O familie - o casă”. Ce modificări se aduc

Programul „Prima casă” se va extinde şi se va numi „O familie - o casă”. Ce modificări se aduc

Programul „Prima casă” se va extinde şi se va numi „O familie - o casă”. Ce modificări se aduc
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    23 Mai 2019   •   16:47

PRIMA CASĂ 2019. Programul „Prima casă” se va extinde şi se va numi „O familie - o casă”. Noul program conţine măsuri de sprijinire a celor care doresc să cumpere o locuinţă. Astfel, statul va creşte de la 50 la 80% nivelul garanţiei guvernamentale acordate.

PRIMA CASĂ 2019. Totodată, Guvernul va suporta comisionul de gestiune, iar dobânzile vor scădea semnificativ, a anunţat premierul Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

PRIMA CASĂ 2019. „Venim cu noi măsuri de reducere a costurilor de finanţare pentru românii care doresc să cumpere o locuinţă. Concret, ne propunem creşterea nivelului garanţiei guvernamentale de la 50%, cât este în prezent, la 80% din valoarea creditului, suportarea de către stat a comisionului de gestiune şi reducerea substanţială a dobânzii pentru familiile cu copii şi pentru persoanele cu dizabilităţi", a spus premierul, la începutul şedinţei de Guvern.

Citiți și:

PRIMA CASĂ 2019 Liviu Dragnea anunță extinderea programului „Prima casă”

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close