Antena 3 CNN Actualitate Social Protest al angajaților la Ministerul Dezvoltării. Peste jumătate din angajați, anunțati că vor pleca acasă

Protest al angajaților la Ministerul Dezvoltării. Peste jumătate din angajați, anunțati că vor pleca acasă

Protest la Ministerul Dezvoltării marți dimineață! Angajații sunt nemulțumiți de disponibilizările care se fac în minister.

Protest al angajaților la Ministerul Dezvoltării. Peste jumătate din angajați, anunțati că vor pleca acasă
26 Mai 2020   •   11:06

Instituția  a anunțat deja că din cei 1500 de angajați pe care îi are în subordine 800 vor pleca acasă, iar o parte dintre ei au primit deja preavize.

La acest protest, în momentul de faţă, participă zece persoane. Oamenii se tem că vor rămâne fără locuri de muncă.

”Eu lucrez în cadrul autorității de management, pentru programul capacitate administrativă, suntem undeva în jur de 80 de persoane și gestionăm un program operațional finanțat de fonduri de 450 de milioane de fonduri. În momentul ăsta, avem undeva la 500 de proiecte în implementare.

Am primit notificare prin mail cu preavizuri, începând de duminică ne luăm la revedere și suntem liber. Doar în serviciul meu, suntem 15 persoane. 4 am primit preaviz că plecăm acasă, trei nu au primit nimic, iar restul de opt persoane au primit că trebuie să dea examen.”, a spus unul dintre protestatari.

×
Subiecte în articol: Ministerul Dezvoltarii angajati
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close