Antena 3 CNN Actualitate Social Psiholog celebru, condamnat definitiv la închisoare. Cum şi-a şantajat şi ameninţat Lucian Iordănescu partenera de viaţă

Psiholog celebru, condamnat definitiv la închisoare. Cum şi-a şantajat şi ameninţat Lucian Iordănescu partenera de viaţă

Un psiholog de 82 de ani a fost condamnat definitivla 4 ani şi 3 luni de închisoare pentru că şi-a şantajat şi ameninţat cu moartea fosta parteneră. 

Psiholog celebru, condamnat definitiv la închisoare. Cum şi-a şantajat şi ameninţat Lucian Iordănescu partenera de viaţă
Sursa foto: Facebook
de Cristi Georgescu    |    06 Iul 2022   •   08:52

Autoproclamat parapsiholog, bărbatul nu este la prima abatere de acest gen. 

Lucian Iordănescu nu este la prima sa faptă de acest fel, pentru că a mai fost condamnat, în 2018 într-un alt dosar, la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru aceleași infracțiuni. 

Victima sa este o femeie din București, care i-a fost inițial pacientă, apoi parteneră.

Rechizitoriul arată faptul că în perioada 24 mai-10 septembrie, acesta a încercat, prin constrângere, să o determine pe femeie să aibă o relație intimă cu el. 

Practic, apelau la niște proceduri prin care femeia urma să se cunoască pe sine și în toată această perioadă, ea era fotografiată și filmată. Cu aceste materiale a fost ea ulterior amenințată și mai mult decât atât, chiar a trimis familiei astfel de materiale video. 

Așa a aflat bărbatul despre toate slăbiciunile ei și în cursul lunii aprilie, victima s-a mutat chiar în apartamentul psihologului, unde spunea că și-a găsit liniştea. 

După ce au petrecut mai multă vreme împreună, acesta a devenit violent și ea a încercat să scape. Numai că la un moment dat el a venit și a adus în atenție aceste materiale cu care o amenința că le va face publice. Așadar, anchetatorii fac verificări acum. 

Într-un final, femeia a reușit să scape. El a fost condamnat definitiv, dar spun anchetatorii, faptul că numărul victimelor acestuia a fost mult mai mare, dar multe femei nu au depus plângere la poliție. 
 

×
Subiecte în articol: Lucian Iordanescu condamnare
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close