Antena 3 CNN Actualitate Social Râdea de copiii care nu aveau o situație materială bună, iar mama lui s-a gândit să îi dea o lecție. E incredibil ce a făcut femeia. Gestul ei a devenit viral imediat

Râdea de copiii care nu aveau o situație materială bună, iar mama lui s-a gândit să îi dea o lecție. E incredibil ce a făcut femeia. Gestul ei a devenit viral imediat

Râdea de copiii care nu aveau o situație materială bună, iar mama lui s-a gândit să îi dea o lecție. E incredibil ce a făcut femeia. Gestul ei a devenit viral imediat
Sursa foto: Foto: Facebook
31 Mar 2018   •   11:00

Adolescenții nu sunt renumiți pentru că sunt o companie bună.

Adolescența este adesea dificilă. Timpul trece și copilul tău care era odată drăguț se transformă într-un om de coșmar, asta temporar.


Deseori este dificil să tratăm aceste lucruri, dar o mamă se pare că ține pasul cu acest lucru. Ea a avut un as în mânecă și a ținut să împărtășească acest lucru și cu alți părinți, scrie mirror.co.uk.

Fiul ei considera că e prea prețios ca să se îmbrace de la Second Hand și făcea comentarii urâte despre copiii care se îmbrăcau de acolo.

Mămica a spus că nu tolerează așa ceva și nemulțumită de această atitudine nouă, Cierra a găsit lecția perfectă pentru el.

"Astăzi, și-a luat haine 20 de dolari de la SH pentru a se îmbrăca la școală cu ele o săptămână întreagă. Tot ce a cumpărat trebuie să poarte. Nu a fost deloc fericit, ba chiar a vărsat câteva lacrimi. Cred că peste ani își va aminti acest lucru și va râde. Vreau să-i învăț pe copiii mei că banii nu sunt totul și dacă trebuie să-i denigreze pe alți oameni din cauza locului în care aceștia își fac cumpărături, atunci și ei vor cumpăra acolo.", a spus Cierra.
 

×
Subiecte în articol: mama copil copii
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close