Antena 3 CNN Actualitate Social Radio ZU, record de donaţii cu Oraşul Faptelor Bune | Cazul Alexandrei, o fetiţă care s-a născut fără urechi: "17.000 de euro trebuie să mai strângem pentru operaţia ei"

Radio ZU, record de donaţii cu Oraşul Faptelor Bune | Cazul Alexandrei, o fetiţă care s-a născut fără urechi: "17.000 de euro trebuie să mai strângem pentru operaţia ei"

Campania Radio ZU, Oraşul Faptelor Bune, din fiecare iarnă a ajuns, astăzi, în a cincea zi. "România, fă Rai din ce dai, pentru că nu dai din ce ai, ci dai din ceea ce esti", aşa sună, anul acesta, chemarea la fapte bune, pe care, conform tradiţiei începute acum opt ani, echipa Radio ZU şi ascultătorii Radio ZU o respectă an de an cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Dec 2023   •   10:15

"Suntem în a cincea zi, aici, în Oraşul Faptelor Bune. Mai avem de stat trei, cu tot cu asta şi ne-am apucat deja, de la 7 dimineaţa, de fapte bune.

"Am strâns aproape 30.000 de euro într-o jumătate de oră"

Am cunoscut povestea unei femei care a renunţat la absolut tot ce era ea, la toată cariera ei, era învăţătoare, pentru a-şi creşte copilul bolnav de autism şi de epilepsie şi i-a făcut o declaraţie de dragoste soţul ei care nu a plecat de lângă ea la greu, pentru că, de obicei, noi, bărbaţii, suntem mai în confort şi nu ne place să ducem greul ăsta. Pentru oamenii ăştia care cheltuiesc 1.200 de euro doar pentru terapiile copilului pe lună, am strâns aproape 30.000 de euro, adică terapiile pe doi ani de zile, într-o jumătate de oră", a transmis Mihai Morar, de la Oradea, din Oraşul Faptelor Bune.

Cazul Alexandrei, o fetiţă de 10 ani care s-a născut fără urechi

"Misiunea noastră merge mai departe. Ne apucăm imediat de închis cazul Alexandrei, o fetiţă care s-a născut fără urechi. Imaginaţi-vă să nu simţiţi lumea asta, să nu auziţi ce e în jurul vostru. O fetiţă de 10 ani, poreclită, umilită de colegii ei, dată la o parte, care mai are nevoie de vreo 17.000 de euro. Am început povestea ieri. 17.000 de euro mai trebuie să strângem pentru operaţia ei de reconstruire a urechilor", a mai trasnmis Mihai Moror.

'

×
Subiecte în articol: Orașul Faptelor Bune Radio ZU
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close