Antena 3 CNN Actualitate Social Radu Ciudin, medicul care a implantat primul cardiodefibrilator din România, a murit la 63 de ani

Radu Ciudin, medicul care a implantat primul cardiodefibrilator din România, a murit la 63 de ani

Dr. Radu Ciudin, medic primar cardiolog, șeful Secției de Cardiologie de la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. CC Iliescu”, a murit la vârsta de 63 de ani, după o luptă grea cu o boală gravă.

Radu Ciudin, medicul care a implantat primul cardiodefibrilator din România, a murit la 63 de ani
Sursa foto: Facebook
de Claudia Popovici    |    15 Feb 2022   •   23:38

Tragicul anunț a fost făcut astăzi de Centrul Medical Internațional București.

"Cu durere în suflet anunțăm trecerea în lumea Drepților la vârsta de 63 ani a Conf. Dr. Radu Ciudin, Șef de Secție Cardiologie la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. CC Iliescu”, Fundeni.

Domnul Doctor Radu Ciudin rămâne în amintirile noastre, ale colectivului Centrului Medical Internațional București, ale pacienților domniei sale, ca un om blând, discret, un doctor care si-a dedicat întreaga activitate profesională pacienților, un om iubit şi respectat.

Fost cadru universitar, Domnul Doctor Radu Ciudin a îndrumat şi responsabilizat numeroase generații de studenți şi medici tineri.

Domnul Doctor Radu Ciudin este cel care a implantat primul cardiodefibrilator din România, Doctor în științe medicale cu supra specializare în Electrofiziologie Cardiacă şi Stimulatoare, Membru Titular al Societății Britanice de Cardiologie, Ambasador al cardiologiei de elită din România, Membru al Societății Americane de Pacing şi Electrofiziologie Dumnezeu să-l ierte", scrie Centrul Medical Internațional București pe pagina de socializare. 

Vestea a căzut ca un trăsnet în rândul cunoscuților şi pacienților

"Sincere condoleanțe, un om de inteligență sclipitoare, un erudit și un mentor! Dumnezeu să îl ierte!"

"Un om minunat si valoros, va ramane mereu in sufletele noastre. Dumnezeu sa dea putere familiei, sa ofere mangaiere in acest moment dureros. Îmbrățișări cu drag"

"Om iubitor de oameni. Empatic. Profesionist. Nu imi vine sa cred. Suntem mai săraci cu un om deosebit"

"Condoleanțe familiei și apropiaților! Să îi fie înzecit recompensată bunătatea și ajutorul acordat semenilor lui"

"Dumnezeu să-l odihnească în pace! O teribilă pierdere pentru știința și practica cardiologiei românești"

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close