Antena 3 CNN Actualitate Social Radu Tudor, despre vizita Patriarhului Rusiei în România: Cum să chemi la comemorarea victimelor pe reprezentantul călăilor?!

Radu Tudor, despre vizita Patriarhului Rusiei în România: Cum să chemi la comemorarea victimelor pe reprezentantul călăilor?!

Radu Tudor, despre vizita Patriarhului Rusiei în România: Cum să chemi la comemorarea victimelor pe reprezentantul călăilor?!
Sursa foto: Foto: Antena 3.ro
26 Oct 2017   •   13:46

Jurnalistul Radu Tudor a scris pe blog-ul personal despre vizita Patriarhului Rusiei în România. Patriarhul Kirill este un personaj controversat și un confident al președintelui rus Vladimir Putin.

„Omul Moscovei” ar fi venit în România din două motive. Unul dintre ele este că se împlinesc 10 ani de la întronizarea Patriarhului României, iar al doilea motiv este „evocarea mărturisitorilor credinți ortodoxe în vremea comunismului”.

În acest sens, Radu Tudor a menționat câteva aspecte referitoare la suferințele din perioada comunismului. Mai mult, jurnalistul spune că această vizită este nepotrivită și încheie cu întrebarea „cum să chemi la comemorarea victimelor pe reprezentantul călăilor?!”

Mai multe informații pe radu-tudor.ro.

 

×
Subiecte în articol: radu tudor vizita România blog
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close