Radu Tudor, reacție cu privire la pensiile speciale pentru primari: „M-a dezamăgit foarte tare Guvernul României. Este o chestiune de sfidare”

26 Iun 2019   •   19:45
Radu Tudor, reacție cu privire la pensiile speciale pentru primari: „M-a dezamăgit foarte tare Guvernul României. Este o chestiune de sfidare” foto: Antena 3

Radu Tudor a declarat, miercuri seară, în cadrul emisiunii ”Punctul de Întâlnire”, că este dezamăgit de Guvernul României, după ce acesta a adoptat prin ordonanță de urgență, Codul Administrativ, care introduce, printre altele, pensii speciale pentru aleșii locali.

„M-a dezămăgit foarte tare Guvernului României cu faptul că în noul Cod Administrativ se prevăd pensii speciale pentru primari și aleșii locali. Este o chestiune de sfidare pentru cei cinci milioane de pensionari din România care nu au nimic special în pensia lor. Niciun venit suplimentar, nici măcar privilegii cu privire la locul de muncă în care au activat, ba dimpotrivă, aș spune că sunt pensionari cu grupa I și II de muncă care au 1.400-1.500 de lei și după 40 de ani de muncă. Este nedrept, este indecent. Într-o țară în care nu au fost rezolvate veniturile pensionarilor, în care sunt amânate marile investiții pentru dezvoltarea economiei românești, se dau pensii speciale pentru primari și aleșii locali. Lucrul acesta va costa acest Guvern destul de aspru”, a declarat jurnalistul.

Citește Și Ministrul Muncii: Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale - impactul nu va fi foarte mare

Parteneri
x close