Antena 3 CNN Actualitate Social Raluca Turcan, apel către părinți: Sunt și eu mamă și înțeleg nemulțumirile

Raluca Turcan, apel către părinți: Sunt și eu mamă și înțeleg nemulțumirile

Raluca Turcan face un apel adresat tuturor părinților. Vicepremierul le cere acestora să fie înțelegători și să găsească o soluție pentru supravegherea celor mici.

Raluca Turcan, apel către părinți: Sunt și eu mamă și înțeleg nemulțumirile
Sursa foto: sursă foto: gov.ro
10 Mar 2020   •   22:40

”Sunt și eu mamă și înțeleg de ce unii părinți nu sunt fericiți cu decizia Guvernului de a închide școlile și toate argumentele lor sunt complet legitime și de înțeles. Dar toate acestea pălesc în fața amenințării unuia dintre cei mai periculoși și agresivi viruși din ultimii ani și trebuie să înțelegem că nimic nu este mai important decât siguranța și sănătatea copiilor noștri. Mai bine să prevenim decât să tratăm, mai ales în condițiile în care din ce în ce mai multe state europene se află în situații critice din cauza coronavirusului. Nu putem ajunge în aceeași situație.

Trebuie să ne protejăm copiii și, de aceea, fac un apel public să înțelegem că aceasta este o situație provizorie și să dăm dovadă de o calitate pe care sigur o avem ca popor: solidaritatea.

Sunt convinsă că putem găsi soluții în această perioadă scurtă în care copiii nu merg la școală, obiectivul fiind unul singur: să fie în siguranță și să nu fie expuși nicio clipă riscului de contaminare cu coronavirusul.”, scrie Raluca Turcan.

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close