Antena 3 CNN Actualitate Social Răpirea Alexandrei a fost filmată de o cameră de supraveghere: A lovit-o și a legat-o, apoi au pornit spre centru

Răpirea Alexandrei a fost filmată de o cameră de supraveghere: A lovit-o și a legat-o, apoi au pornit spre centru

Răpirea Alexandrei a fost filmată de o cameră de supraveghere: A lovit-o și a legat-o, apoi au pornit spre centru
05 Aug 2019   •   08:23

Răpirea Alexandrei a fost filmată de o cameră de supraveghere. 

Imaginile surprind chiar momentul în care Gheorghe Dincă o lovește cu bestialitate pe fată, când aceasta încearcă să scape.

Probele au intrat în posesia anchetatorilor, la aproape două săptămâni de la momentul răpirii.

”Se vede exact cum în spatele liceului a fost luată pe Alexandra, cum ea la un moment a încercat să iasă din mașină, cum o lovește cu pumnul în față, iar apoi stă 20 de minute cu mașina în parcare, unde o leagă fedeleș și pleacă mai departe în centrul orașului”, este declarația unui avocat.

Alexandra a fost ţinută prizonieră într-o cameră situată chiar în spatele casei ororilor. Încăperea are o lăţime de 2,7 metri şi o lungime de 4 metri. 

Adolescenta ar fi fost legată cu o curea de un pat amplasat pe un schelet metalic, sudat în fier beton. Chiar şi-aşa, tânăra a reuşit să ia telefonul lui Dincă de pe noptieră şi să sune la 112.

Tot acolo se afla şi cartea de vizită a unui inginer cadastrist, de pe care fata le-a citit poliţiştilor adresa. Lângă un perete, sunt un televizor mic şi două reşouri improvizate. În plus, camera poate fi luminată doar de un bec, căci prin fereastră zidită nu poate pătrunde nicio rază de lumină.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close