Antena 3 CNN Actualitate Social Răsturnare de situație în cazul adolescentei din Deva care ar fi dispărut săptămâna trecută. Unde a fost găsită copila de 15 ani

Răsturnare de situație în cazul adolescentei din Deva care ar fi dispărut săptămâna trecută. Unde a fost găsită copila de 15 ani

Răsturnare de situație în cazul adolescentei din Deva care ar fi dispărut săptămâna trecută. Unde a fost găsită copila de 15 ani
Sursa foto: Foto: Pixabay
25 Oct 2019   •   11:24

Adolescenta de 15 ani din Deva, care a plecat de bunăvoie de acasă în urmă cu o săptămână cu intenţia de a-şi vizita o prietenă din Ploieşti, la care nu a mai ajuns, a fost găsită de poliţişti într-o comună din judeţul Dâmboviţa, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

"Minora, care se afla în urmărire naţională şi internaţională, a fost depistată, joi, la locuinţa unui tânăr în vârstă de 23 de ani, cu care se pare că avea o relaţie, şi a declarat că nu a fost victimă a niciunei infracţiuni. Din cercetări a reieşit faptul că minora, împreună cu tânărul de 23 de ani şi cu un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani, prietenul tânărului, s-a deplasat de bunăvoie, în data de 17 octombrie, în localitatea unde a fost depistată, folosind mijloace de transport în comun", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Fata şi cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei din oraşul Moreni, pentru a fi audiaţi în vederea stabilirii stării de fapt şi a împrejurărilor în care tânăra a plecat de acasă.

Ulterior, o escortă din cadrul Poliţiei Deva s-a deplasat la sediul Poliţiei Moreni pentru a prelua minora, adolescenta fiind adusă la Centrul de Primire a Minorilor în Regim de Urgenţă Deva.

Despre această situaţie au fost informaţi şi reprezentanţii Direcţiei de Protecţia Copilului Hunedoara.

În acţiunile desfăşurate pentru depistarea tinerei au fost implicaţi poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Hunedoara, dar şi din judeţele Prahova şi Dâmboviţa, ai Biroului de Analiza Informaţiilor Hunedoara şi ai Biroului de Investigaţii Criminale Deva, sub coordonarea ofiţerilor din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a IGPR. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: fata disparuta
Parteneri
Cardul de energie, folosit de 4 milioane de români, dispare!
x close