x close

Răsturnare de situație în cazul camionului morții. Doi dintre cei 39 de morți din TIR-ul de la Essex, veneau din România

27 Oct 2019   •   17:24
Răsturnare de situație în cazul camionului morții. Doi dintre cei 39 de morți din TIR-ul de la Essex, veneau din România  Foto: Agerpres/EPA

Noi informații apar în cazul camionului morții. Se pare că doi bărbați din Vietnam, care au lucrat în România, s-ar putea număra printre cei 39 de migranți găsiți morți miercuri într-un camion în comitatul britanic Essex.

Vo Ngoc Nam, în vârstă de 28 de ani, a lucrat o perioadă în România. Acesta își dorea să ajungă în Marea Britanie, după cum a declarat mama victimei. Ea a spus că așteaptă vești de la fiul său de câteva zile, însă nu a primit nicio informație, scrie stiridiaspora.ro.

O altă posibilă victimă este Nguyen Dinh Tu, care a lucrat ilegal în România, dar și în Germania. Acum câteva luni, el i-a cerut soției sale să îl ajute să strângă 14.000 de dolari pentru a putea să ajungă ilegal din Germania în Marea Britanie. Tatăl acestuia a declarat că rudele sale din Marea Britanie l-au anunțat că Tu s-ar afla printre cei 39 de morți.

Citeşte mai multe despre:

TIR
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati