Antena 3 CNN Actualitate Social Răsturnare de situație în cazul sportivei moarte la Constanța. Ce au descoperit medicii legiști la autopsia Albertinei

Răsturnare de situație în cazul sportivei moarte la Constanța. Ce au descoperit medicii legiști la autopsia Albertinei

Răsturnare de situație în cazul sportivei moarte la Constanța. Ce au descoperit medicii legiști la autopsia Albertinei
27 Ian 2019   •   12:53

O tânără de 25 de ani, din comuna constănțeană Valu lui Traian, a murit după ce a căzut în timp ce alerga pe o stradă din localitate. Tânăra, care obișnuia să participe la întreceri de atletism pe distanțe mari, a fost găsită de un trecător.

Potrivit unor noi informații apărute în cazul Albertinei Narcisa Coşbac, sportiva care s-a prăbușit în timp ce alerga, ea a murit din cauza unui infarct. Specialiștii au explicat că infarctul miocardic este o problemă de circulație a sângelui la nivelul arterelor coronare care irigă cordul, în timp ce stopul cardiac este o problemă de activitate electrică a inimii.

Tânăra sportivă era des văzută de localnici în timp ce făcea jogging. Aseară, în jurul orei 19:00, ea a fost văzută de un trecător că se simte rău, iar acesta a sunat de urgență la 112. “A fost o solicitare la o pacientă de 25 de ani găsită în stop. S-a efectuat protocol, dar fără rezultat. A fost declarată decedată”, a declarat medicul Diana Tatarici, potrivit ziuaconstanta.ro.

×
Subiecte în articol: autopsie medici
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close