Antena 3 CNN Actualitate Social Florin Cîţu: Măsura care suspendă plata ratelor la bancă este curajoasă și oportună. Acest Guvern nu vă va scuti de plata ratelor

Florin Cîţu: Măsura care suspendă plata ratelor la bancă este curajoasă și oportună. Acest Guvern nu vă va scuti de plata ratelor

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a declarat că măsura de suspendare a ratelor pentru până la nouă luni este o măsură curajoasă şi susţine că Guvernul nu va scuti de plata ratelor.

Florin Cîţu: Măsura care suspendă plata ratelor la bancă este curajoasă și oportună. Acest Guvern nu vă va scuti de plata ratelor
Sursa foto: Florin Cîțu/Facebook
de S.T.    |    28 Mar 2020   •   16:13

„O măsură foarte curajoasă a acestui Guvern este atacată vehement în aceste zile de partidul celor care vor să trăiască gratis pe banii altora. Mă refer la măsura care suspendă plata ratelor la bancă pentru clienţi pentru o perioadă de până la nouă luni. Este o măsură curajoasă şi o măsură oportună pentru acest moment”, a spus Florin Cîţu, într-un videoclip publicat pe pagina de Facebook.

El a declarat că s-a uitat şi ce au făcut alte ţări şi a inclus în această măsură mult mai multe lucruri.

„Serbia, de exemplu, are o măsură similară, dar doar pentru 90 de zile, Italia are o măsură pentru doar perioada de stare de urgenţă, Spania doar pentru credite ipotecare, Canada doar pentru creditele studenţilor, India, Malaezia doar pentru 90 de zile şi aşa mai departe”, a spus el.

Ministrul Finanţelor a mai spus că în măsura Guvernului există facilităţi pentru toate persoanele fizice şi juridice care au fost afectate de această perioadă de criză.

„Măsura se referă la toate tipurile de împrumuturi şi este pe o perioadă lungă, de nouă luni. Eu i-am mai avertizat pe pesedişti: nu mai atacați și nu mai induceţi panică. Nu mai atacaţi măsurile bune ale acestui Guvern. În ceea ce priveşte această măsuri, aveţi două variante: ori daţi înapoi toate creditele pe care le-aţi luat de la băncile de stat, pentru că acest Guvern nu vă va scuti de plata ratelor. Ştiu că asta este ceea ce vreţi, ştiu că este o chestie personală pentru voi, dar nu vă va scuti de aceste rate. Ori, doi, luaţi un timp de reflecţie la toate prostiile pe care le-aţi spus despre măsurile acestui guvern”, a mai spus el.

×
Subiecte în articol: ministrul finantelor

O campanie Antena 3 CNN

Alarmă în spitale, medici de negăsit | Spitalul Judeţean Brăila

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close