Antena 3 CNN Actualitate Social Răzbunare macabră din partea unor elevi din România. Un copil de 12 ani s-a trezit mort pe Facebook

Răzbunare macabră din partea unor elevi din România. Un copil de 12 ani s-a trezit mort pe Facebook

Răzbunare macabră din partea unor elevi din România. Un copil de 12 ani s-a trezit mort pe Facebook
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Noi 2017   •   08:28

Glumă macabră penttru un elev din România. Băiatul de 12 ani este consiliat, după ce s-a trezit mort pe Facebook. Colegii de clasă au falsificat un certificat de deces pe care au trecut numele lui. 

Gluma a făcut ca toţi prietenii virtuali să fie anunţaţi că băiatul ar fi murit, informează observator.tv.

"Te vreau mort pentru că nu te plac, pentru că tu nu eşti de acceptat, nimeni nu te acceptă, eşti inutil." E explicaţia primită de copilul de 12 ani de la colegii săi, pentru gluma macabră pe care i-au făcut-o. Avea 400 de prieteni virtuali pe Facebook, iar toţi au primit o notificare în care erau anunţaţi că amicul lor ar fi murit. În ochii colegilor de clasă, băiatul este "de bani gata", dar extrem de zgârcit.”, a spus Delia Mina, psihoterapeut.

Acum, atât băiatul, cât şi părinţii lui merg la psiholog. Cazul e unic în România, dar majoritatea adolescenţilor sunt ameninţaţi online cu moartea, cel puţin odată pe an. Există chiar o pagină de internet unde copiii îşi spun povestea sub anonimat. "Mi-a comentat un coleg de școală la o poză spunându-mi "balenă", se lega de faptul că sunt mai plinuță, pe când el e de două ori mai mare decât mine. Și i-am răspuns încercând să nu par afectată. Am greşit pentru că a ajuns să îmi scrie non-stop că sunt o balenă ucigaşă."

×
Subiecte în articol: gluma mort deces Facebook
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close