Antena 3 Actualitate Social Răzvan Ciobanu se pregătea de un proces în instanța. Avocata creatorului de modă a făcut noi dezvăluiri

Răzvan Ciobanu se pregătea de un proces în instanța. Avocata creatorului de modă a făcut noi dezvăluiri

30 Apr 2019   •   13:22
Răzvan Ciobanu se pregătea de un proces în instanța. Avocata creatorului de modă a făcut noi dezvăluiri

Oana Anghel, avocata lui Răzvan Ciobanu, a declarat că pregătea împreună cu creatorul de modă o acțiune in instanță care urma să înceapă imediat după sărbătorile de Paște.

”Eu exclud ipoteza sinuciderii și mă gândesc la un accident sau altceva. Eu nu cunosc detalii despre anumite persoane care să îi facă rău lui Răzvan Ciobanu. Noi pregăteam o acțiune în instanță. E vorba de o acțiune civilă, obiectul acestei acțiuni fiind daunele morale pe care el le solicita de la o persoană care pretindea că i-a sustras un ceas de o anumită valoare și urma să definitivăm acțiunea și să o intentăm imediat după Paște.

Răzvan Ciobnau a fost un om asumat. Și-a asumat problemele în mod public. El vorbea despre ce dificultăți întâmpina. Insist pe fatpul că dacă Răzvan avea un gest necugetat nu ar fi apelat la un avocat”, a declarat Oana Anghel, avocata lui Răzvan Ciobanu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close