Antena 3 CNN Actualitate Social RCS & RDS contestă acuzaţiile DNA. Compania susţine că a ”acţionat corect şi în conformitate cu legea”

RCS & RDS contestă acuzaţiile DNA. Compania susţine că a ”acţionat corect şi în conformitate cu legea”

RCS & RDS contestă acuzaţiile DNA. Compania susţine că a ”acţionat corect şi în conformitate cu legea”
23 Aug 2017   •   13:39

RCS&RDS, Integrasoft şi foştii sau actualii membri ai conducerii instituţiilor vor contesta acuzaţiile aduse de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), susţinând că ”au acţionat corect şi în conformitate cu legea”.

”Considerăm că RCS&RDS, INTEGRASOFT S.R.L., foştii sau actualii membri ai conducerii acestora au acţionat corect şi în conformitate cu legea, şi intenţionăm să contestăm toate acuzaţiile de mai sus”, se arată într-un comunicat transmis către BVB.

Compania RCS&RDS, Serghei Bulgac, director general, şi mai multe persoane cu funcţii de conducere în cadrul firmei, alături de Dumitru Dragomir, au fost trimişi în judecată de DNA, fiind acuzaţi de operaţiuni financiare ilegale. Procurorii au pus sechestru de peste 13 milioane de lei pe bunurile firmei.

Ioan Bendei, la data faptelor investigate administrator al SC RCS & RDS SA, a fost trimis în judecată sub control judiciar pentru acuzaţiile de dare de mită şi complicitate la spălare de bani. Dumitru Dragomir, fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost trimis în judecată sub control judiciar, fiind acuzat de luare de mită şi complicitate la spălare de bani.

 

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: DNA companie lege
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close