Antena 3 CNN Actualitate Social Reacția Poliției în cazul crimei de la metrou: Nu am fost informați de apelul la 112

Reacția Poliției în cazul crimei de la metrou: Nu am fost informați de apelul la 112

Reacția Poliției în cazul crimei de la metrou: Nu am fost informați de apelul la 112
14 Dec 2017   •   13:23

Șeful Poliției Capitalei, Nicu Dragoș Orlando, a vorbit, joi, la Antena 3, despre felul în care s-au desfășurat lucrurile, după ce prima victimă a criminalei de la metrou a mers să reclame incidentul.

„Am luat la cunoștință despre un introdus la această stație de metrou. În momentul respectiv, nu s-au cunoscut aceste aspecte cu forma unei intenții de a sărvârși o tentativă de omor. La momentul în care am aflat că există o astfel de situație prezentată de partea vătămată, au început audierile și vizionările la camerele de supraveghere. A durat până în jurul orei 20.00”, a spus seful Poliției Capitalei, Nicu Dragoș Orlando.

Șeful Poliției a mai precizat că în momentul în care au fost vizionate imaginile de pe camerele de supraveghere, nu se vedea exact fizionomia femeii suspectată de crimă.

Citește și: Tatăl primei fete agresate la metrou, noi dezvăluiri: Serviciul de urgență 112 nu m-a îndrumat către Poliția Capitalei

Au fost trei ore şi jumătate de la primul apel la 112 şi cel de-al doilea atac. Tatăl primei fete agresate de Magdalena Șerban a vorbit, joi, la Antena 3 despre modul în care au acţionat fiecare dintre instituţiile implicate.

„Din punctul meu de vedere, după apelul meu la 112 cred că trebuiau luate altfel de măsuri, nu să mă trimită pe mine la Costin Georgian și de acolo la Unirii să stau la coadă în condițiile în care le-am spus că fata a fost împinsă în fața metroului”, a spus tatăl fetei.

Știre în curs de actualizare.

 

 

×
Subiecte în articol: reactie Politie metrou crima apel
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close