Antena 3 CNN Actualitate Social Reacția unui polițist după ce a văzut „fluturaşul” unui infirmier: „Mi-am cumpărat o găleată cu mop”

Reacția unui polițist după ce a văzut „fluturaşul” unui infirmier: „Mi-am cumpărat o găleată cu mop”

Reacția unui polițist după ce a văzut „fluturaşul” unui infirmier: „Mi-am cumpărat o găleată cu mop”
Sursa foto: Foto: Facebook/Bogdan Bănică
02 Feb 2019   •   09:33

Bogdan Bănică este polițist criminalist în Suceava și a postat pe Facebook un mesaj ironic în care a spus că și-a cumpărat găleată cu mop, după ce a văzut cât câștigă un infirmier.

„Cu un #share informația poate ajunge și la Minister (era să spun Secretariat)

După vreo postare mai “acidă”, secretara își pune subalternii să mă contacteze, încercând să mă tempereze. Că de ce sunt așa nemulțumit, că de fapt la minister curge DECÂT lapte și miere, că nu mai au loc covrigii pe coada câinilor.

DECÂT la minister poate, că în teritoriu realitatea e alta. Poate chiar mai dură decât o prezint eu uneori. Și sunt două variante: ori nu o cunoașteți și atunci ar trebui să plecați cu toții, ori o cunoașteți și ne luați de proști, variantă în care, ghiciți, ar trebui să plecați cu toții.

Drept dovadă, un infirmier debutant (tot respectul pentru meseria oricui) câștigă mai bine decât un polițist cu 10 ani vechime. ‼️

Mi-am cumpărat o găleată cu mop și cred că pun trusa criminalistică în cui, după 20 de ani.

A propos, știe cineva când se fac încadrări pentru personal necalificat la vreun spital? Că tar mă bate-un gând...

Bogdan Bănică, Vicepreședinte Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS”, esta mesajul lui Bogdan Bănică.

×
Subiecte în articol: politist
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close