Antena 3 CNN Actualitate Social Reacție dură a comisarului Berbeceau după ce au apărut pozele cu Kovesi

Reacție dură a comisarului Berbeceau după ce au apărut pozele cu Kovesi

Reacție dură a comisarului Berbeceau după ce au apărut pozele cu Kovesi
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Aug 2017   •   13:20

Traian Berbeceanu are o primă reacție, după ce au fost făcute publice fotografii cu el și șefa DNA de la o nuntă.

Nu le mai distribui link-ul că le fac audiență gratuită!... una la care nici măcar nu au sperat vreodată...

Lumea-injustiției publică poze furate de cineva (cum altfel?) de pe undeva. Poze de la nunta unui coleg polițist, care a avut loc în anul 2007.
Cum era şi firesc, la nunta respectivă au participat foarte mulți polițişti şi cățiva procurori.
Plini de moralitate şi deontologie, aşa zişii jurnalişti, în afară de aceea că ingnoră caracterul privat al evenimentului, în stilul caracteristic, mint de crapă pietrele titrând tendențios cu litere de-o şchioapă că "ar avea dovada faptului că fostul şef al BCCO Alba, comisarul Traian Berbeceanu şi şefa DNA aveau o relație apropiată şi se învârteau în aceleaşi cercuri"
1. Păi măi deontologilor, aşa cum se poate observa în poză, la masa la care mă aflam erau doar colegi polițişti, ce vi se pare anormal?
2. Dacă la acea nuntă, la care participau vreo 300 de persoane, se afla şi doamna procuror, unde-i relația de apropiere?
3. Sursele voastre de dezinformare, v-au explicat faptul că printre invitați se afla şi Muntean Alin? (la acea vreme, polițist cinstit).
4. Despre ce "cercuri în care ne învărteam" vorbiți, dezinformaților? (excluzând cercul format pe ringul de dans, deşi, dupa mintea voastră, eu ar fi trebuit să dansez pe hol, ca să nu vi se pară vouă suspect)
5. Am colaborat excelent cu doamna procuror şef Kovesi, în perioada 2004-2008, când era un merituos procuror DIICOT. De atunci nu am păstrat în vreun fel legătura cu domnia sa, în ciuda "relației extrem de apropiate" invocate de voi, deontologilor!
6. Pentru mine este foarte clar: aşa cum denaturați adevărul în cazul meu, o puteți face în toate "anchetele voastre jurnalistice", în funcție de intetesul pe care îl aveți la un moment dat.
6. Ce tânără şi frumoasă era soția mea!
”, a fost mesajul postat pe Facebook de Traian Berbeceanu.

„Eu cred că domnul comisar Traian Berbeceanu era într-o stare euforică în momentul în care a scris acele rânduri denigratoare pentru Lumea Justiției. În primul rând, Lumea Justiției nu l-a acuzat de absolut nimic, ci doar a prezentat niște poze preluate de pe o pagină de internet. Noi am publicat aceste imagini în ideea că Laura Codruța Kovesi și Traian Berbeceanu nu erau doar colegi de serviciu, erau și buni prieteni în viața privată și asta putea să genereze acea selectivitate pe care o arată DNA în instrumentarea dosarelor”, a precizat Răzvan Savaliuc, Lumea Justiției.

 

×

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea | Luni-Joi, 21:00

Adrian Năstase: "E nevoie de o dezbatere în Parlament în legătură cu orientarea politicii externe"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close