Antena 3 CNN Actualitate Social Reacția unui turist olandez după ce s-a plimbat pe "Străzile Deschise" din București | "Tocmai ce am ieșit din hotel și sunt șocat"

Reacția unui turist olandez după ce s-a plimbat pe "Străzile Deschise" din București | "Tocmai ce am ieșit din hotel și sunt șocat"

A fost primul weekend din 2024 când bucureștenii s-au putut bucura din nou de pietonala de pe Calea Victoriei. Oamenii au ieșit la plimbare cu copii sau animalele de companiei și s-au bucurat de vremea frumoasă de afară. Prin mulțime s-a aflat și un turist olandez care a rămas șocat de ce se întâmpla în jurul său.

Reacția unui turist olandez după ce s-a plimbat pe "Străzile Deschise" din București | "Tocmai ce am ieșit din hotel și sunt șocat"
Sursa foto: TikTok
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Apr 2024   •   09:33

Primul weekend cu "Străzi Deschise" din 2024 în Capitală l-a uluit pe un olandez aflat în București. Turistul s-a arătat chiar "șocat" să vadă oameni plimbându-se lejer pe ceea ce știa că e carosabil. 

În vizită prin București, Tom, un celebru vlogger de turism olandez, a rămas uimit de agitația și viața de pe străzile Bucureștiului, potrivit Știri Diaspora.

"Tocmai ce am ieșit din hotel și sunt șocat. Ce se întâmplă pe străzile Bucureștiului? Este sâmbătă, iar străzile sunt închise traficului până la 10 seara și asta pentru că este vară, este o vreme caldă.

Este aglomerat, sunt cozi lungi pentru înghețată, pizza este foarte populară, terasele sunt pline. Baruri trendy. Oamenii din București pur și simplu își trăiesc viața la maximum",  a afirmat el într-un clip publicat pe TikTok, care a strâns sute de mii de vizualizări.

@traveltomtom Streets closed ❌ off for traffic until 10pm? Only in Bucharest! ?? In front of the Radisson Blu Hotel in central Bucharest they apparently close off the streets all summer long from 10am to 10pm on Saturdays and on Sundays! The street name is Calea Victoriei. Amazing street vibes and therefore definitely one of the best places to visit in Bucharest on the weekends ! #bucuresti #romania ♬ original sound - Traveltomtom

"Străzi Deschise - Promenadă Urbană" a devenit un adevărat spectacol în centrul orașului. Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că, de săptămâna viitoare, proiectul urmează să se extindă și în alte sectoare ale orașului. 

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close