Antena 3 CNN Actualitate Social Recompensă de peste 3.000 de euro pentru găsirea unei ciori dispărute. Cronco poate fi recunoscută după faptul că vorbește

Recompensă de peste 3.000 de euro pentru găsirea unei ciori dispărute. Cronco poate fi recunoscută după faptul că vorbește

Doi tineri din județul Gorj oferă o recompensă de peste 3.000 de euro persoanei care îi va ajuta să o găsească pe Cronco, cioara lor, pe care o caută de mai bine de șase zile,

Recompensă de peste 3.000 de euro pentru găsirea unei ciori dispărute. Cronco poate fi recunoscută după faptul că vorbește
Sursa foto: Getty Images
de Viorel Aydan Cioroi    |    13 Aug 2021   •   18:18

Simona şi Miti Modoran o caută pe Cronco, cioara pe care o cresc de doi ani și jumătate ca animal de companie. Astfel, cei doi tineri au împânzit orașul cu afișe.

”Cel mai probabil s-a speriat foarte tare. Sigur a fost un zgomot puternic care l-a speriat, încât şi-a luat zborul. Niciodată nu încercat să zboare sau să fugă de noi. Îl aveam mereu liber”, povestește Simona Modoran.

Cronco a devenit virală în mediul online după ce stăpânii săi au filmat-o în timp ce vorbea, spunând de mai multe ori expresia ”Să mă bată mama”, spre deliciul internauților.

"Avem nevoie de ajutor, căutăm în continuu cea mai iubită și răsfățată pasăre (cioara Cronco) pe care o avem în grijă de doi ani de zile, precizez că a zburat ieri in jur de ora 13:00 zona Primăverii, încă de mic are o problemă la aripa dreaptă și nu se poate înălța foarte mult.  

Tinerii au nevoie de persoane care să o strige pe Cronco în diferite zone ale orașului, pe unde stau ciorile de obicei. În principiu, se poate deosebi de celelalte ciori, prin faptul că poate să spună expresia ”Să mă bată mama”.

”Ne gândim să oferim o recompensă destul de frumuşică persoanelor care chiar ne-ar ajuta să-l găsim cu informaţii reale, nu doar cu o poză. Am dori să oferim cel puţin trei mii de euro”, spune Simona.

Tinerii sunt extrem de atașați de cioara Cronco. Aceștia mărturisesc că Cronco a fost și este ca un copil pentru ei. ”Suntem deprimați, parcă lipsește ceva din noi”, mărturisește tânăra.  

×
Subiecte în articol: cioară pierduta recompensa
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close