Antena 3 CNN Actualitate Social Record pentru un șofer din Suceava. A reușit să primească 15 amenzi în valoare de aproape 10.000 de lei în numai câteva minute

Record pentru un șofer din Suceava. A reușit să primească 15 amenzi în valoare de aproape 10.000 de lei în numai câteva minute

Record pentru un șofer din Suceava. A reușit să primească 15 amenzi în valoare de aproape 10.000 de lei în numai câteva minute
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
14 Oct 2017   •   09:55

Un șofer în vârstă de 22 de ani din Suceava a reușit un record absolut. Tânărul a primit 15 amenzi în numai câteva minute, iar permisul i-a fost suspendat pe o perioadă de un an.

Șoferul din Suceava a încălcat atât de multe reguli de circulație încât polițiștii rutieri au fost nevoiți să îi aplice 15 amenzi, valoarea totală a sancțiunilor fiind de 9.570 de lei.

Potrivit observator.tv, pe lângă sancțiunile date pentru depășire neregulamentară, viteză, neoprire la semnalul polițistului, lipsa ITP-ului și a asigurării auto, polițiștii de la Rutieră i-au suspendat tânărului permisul de conducere pentru un an de zile.

Totul a pornit de la faptul că tânărul a depășit viteza legală în comuna suceveană Dornești, de pe drumul național DN 17A, fiind surprins de aparatul radar circulând cu viteza de 73 km/oră. Polițiștii au încercat să-l tragă pe dreapta, însă acesta și-a continuat drumul.

În consecință, echipajul rutier a dat drumul la semnalele semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de Poliție și a plecat în urmărirea tânărului de 22 de ani.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close