Antena 3 CNN Actualitate Social REFERENDUM FAMILIE 2018. Festivalul cârnaților de Pleșcoi va fi anulat din cauza referendumului

REFERENDUM FAMILIE 2018. Festivalul cârnaților de Pleșcoi va fi anulat din cauza referendumului

REFERENDUM FAMILIE 2018. Festivalul cârnaților de Pleșcoi va fi anulat din cauza referendumului
05 Oct 2018   •   12:58

Festivalul Cârnaților de Pleșcoi, care trebuia să aibă loc în acest sfârșit de săptămână în comuna Berca din județul Buzău, a fost anulat din cauza referendumului pentru familia tradițională deoarece organizatorii nu au primit aprobare pentru eveniment.

Festivalul are loc an de an, dar ediția din acest an nu va mai avea loc deloc. Acesta nu a putut fi nici reprogramat pentru alt week-end din cauza programului organizatorilor, a declarat, pentru Libertatea, dr. Simona Tănase, cea care se ocupă de festival.

„Nu am primit aprobarea din partea autorităților. Și primăria, și Poliția și Jandarmeria au dovedit toată bunăvoința, dar conform legislației nu se pot consuma băuturi alcoolice la mai puțin de 500 de metri de secțiile de votare, iar spațiul public unde avea loc festivalul era la 300 de metri, de-a lungul drumului care trece prin mijlocul comunei.

Autoritățile au spus ca noi, organizatorii, să ne asumăm că nu se va consuma alcool, dar eu nu pot să garantez așa ceva pentru toți cei care vin acolo, scrie libertatea.ro.


Așa că în acest an nu se mai face deloc, deoarece programul meu este plin pentru toate week-end-urile următoare. Vă așteptăm anul viitor!”, a afirmat Simona Tănase.

×
Subiecte în articol: REFERENDUM FAMILIE 2018 festival carnati
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close