Antena 3 CNN Actualitate Social REFERENDUM FAMILIE 2018. Primar prins în timp ce dădea bani unei femei. Reacția MAI

REFERENDUM FAMILIE 2018. Primar prins în timp ce dădea bani unei femei. Reacția MAI

REFERENDUM FAMILIE 2018. Primar prins în timp ce dădea bani unei femei. Reacția MAI
06 Oct 2018   •   20:11

REFERENDUM FAMILIE 2018. Poliţiştii clujeni au început cercetări în urma unei sesizări potrivit căreia o femeie de la o secţie de votare din Huedin a primit bani de la primar după ce a votat la referendum.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Primarul spune că femeia nu are adăpost şi îi dă bani în fiecare zi, fără legătură cu referendumul.

REFERENDUM FAMILIE 2018. „În judeţul Cluj, printr-un apel la 112 a fost semnalat faptul că o persoană bolnavă psihic a fost ajutată să voteze de un membru al Biroului electoral al secţiei de votare, iar la ieşire s-ar fi întâlnit cu primarul localităţii care i-ar fi oferit o sumă de bani. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corupere a alegătorului. În Gorj, doi membri ai unei secţii de votare au plecat cu urna specială fără a fi însoţiţi de angajaţii MAI", a afirmat Monica Dajbog, purtător de cuvânt MAI. 

REFERENDUM FAMILIE 2018. Incidentul a avut loc în oraşul Huedin, condus de primarul Mircea Moroşan, membru PNL, care susţine că gestul de a oferi bani femeii nu are nicio legătură cu referendumul.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: REFERENDUM FAMILIE 2018 primar bani
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close