Antena 3 CNN Actualitate Social REFERENDUM FAMILIE 2018. Vot suspendat temporar la o secție din Neamț. Casa președintelui comisiei a izbucnit în flăcări

REFERENDUM FAMILIE 2018. Vot suspendat temporar la o secție din Neamț. Casa președintelui comisiei a izbucnit în flăcări

REFERENDUM FAMILIE 2018. Vot suspendat temporar la o secție din Neamț. Casa președintelui comisiei a izbucnit în flăcări
07 Oct 2018   •   10:24

Procesul de vot a fost suspendat temporar, sâmbătă seara, timp de aproximativ o jumătate de oră, la o secţie din localitatea Săvineşti, după ce un incendiu a izbucnit la locuinţa preşedintelui respectivei secţii. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, agentul Georgiana Moşu, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, că situaţia s-a produs sâmbătă, în intervalul orar 20,00 - 20,35, la secţia de vot numărul 414 din localitatea Săvineşti. 

"Pe perioada suspendării votului nu au fost persoane care să se fi aflat în imposibilitatea de a-şi exercita dreptul de vot. Totodată, paza secţiei de vot a fost asigurată de personalul MAI, conform legii", a precizat Georgiana Moşu. 

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, în urma incendiului au ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 250 metri pătraţi, mobilierul şi bunurile din 4 camere, iar tavanul a fost deteriorat pe o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi. Totodată, flăcările s-au extins şi la o altă locuinţă unde au ars circa 3 metri liniari din coama casei şi 5 metri pătraţi astereală din lemn. 

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost burlanul metalic de evacuare a fumului neprotejat corespunzător faţă de materiale combustibile.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close