Antena 3 CNN Actualitate Social Regele Mihai a murit. Eugen Tomac: Avem obligaţia să nu uităm că România regelui se întindea până la Nistru

Regele Mihai a murit. Eugen Tomac: Avem obligaţia să nu uităm că România regelui se întindea până la Nistru

Regele Mihai a murit. Eugen Tomac: Avem obligaţia să nu uităm că România regelui se întindea până la Nistru
05 Dec 2017   •   17:59

REGELE MIHAI A MURIT. Regele Mihai a fost şeful statului român aşa cum l-au făurit înaintaşii noştri la 1918 şi avem obligaţia să nu uităm că România Regelui Mihai se întindea până la Nistru, spune preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac.

REGELE MIHAI A MURIT. „S-a stins o personalitate care a avut o viaţa zbuciumată, plină de încercări. Regele Mihai a fost şeful statului român - aşa cum l-au făurit înaintaşii noştri la 1918. De la Mihai I încoace, România a traversat o perioadă plină de transformări. Esenţial este că a căzut comunismul şi că astăzi România este în UE, chiar dacă nu este întreagă, aşa cum a fost sub coroana majestăţii sale! Avem obligaţia să nu uităm că România Regelui Mihai se întindea până la Nistru. Dumnezeul să-l odihnească în pace pe Regele Mihai I al României!", afirmă Tomac, într-un mesaj postat pe Facebook.

REGELE MIHAI A MURIT. Regele Mihai I al României a murit marți, la ora 13, ora României, la reședința privată din Elveția.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close