Antena 3 CNN Actualitate Social REGELE MIHAI A MURIT. SRI: Ca fost şef al statului, lasă o amprentă profundă asupra României moderne

REGELE MIHAI A MURIT. SRI: Ca fost şef al statului, lasă o amprentă profundă asupra României moderne

REGELE MIHAI A MURIT. SRI: Ca fost şef al statului, lasă o amprentă profundă asupra României moderne
05 Dec 2017   •   16:38

REGELE MIHAI A MURIT. Directorul Serviciului Român de Informaţii (SRI), Eduard Hellvig, spune, după anunţul morţii Regelui Mihai I, că ţara are datoria de a păstra vie amintirea Majestăţii Sale.

REGELE MIHAI A MURIT. „Am primit cu adâncă tristeţe vestea trecerii la cele veşnice a Majestăţii Sale Regelui Mihai I al României. Ca fost şef al statului român şi ultim supravieţuitor de mare însemnătate al celui de-al Doilea Război Mondial în Europa, viaţa sa în serviciul cetăţenilor lasă o amprentă profundă asupra României moderne. Avem datoria ca, mai ales în aceste clipe, să păstrăm vie în memoria naţiunii noastre amintirea exemplelor de patriotism, curaj şi demnitate de care Majestatea Sa a dat dovadă în momentele cruciale pentru România secolului XX”, transmite Hellvig, potrivit news.ro.

REGELE MIHAI A MURIT. Regele Mihai I al României a murit marți, la ora 13, ora României, la reședința privată din Elveția.

×
Subiecte în articol: SRI Eduard Hellvig regele mihai a murit
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close