Antena 3 CNN Actualitate Social Scandal amoros la Penitenciarul din Arad: Un deţinut s-a iubit cu o asistentă medicală. Femeia şi-a dat demisia de dragul bărbatului condamnat pentru omor

Scandal amoros la Penitenciarul din Arad: Un deţinut s-a iubit cu o asistentă medicală. Femeia şi-a dat demisia de dragul bărbatului condamnat pentru omor

Iubirea dintre un deţinut şi o asistentă medicală a depășit orice limită morală la Penitenciarul din Arad.

Scandal amoros la Penitenciarul din Arad: Un deţinut s-a iubit cu o asistentă medicală. Femeia şi-a dat demisia de dragul bărbatului condamnat pentru omor
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Ian 2024   •   10:15

Surse din cadrul ANP au dezvăluit, pentru Gândul, că un deținut încarcerat la Penitenciarul Arad ar fi întreținut relații sexuale cu cel puțin una dintre angajatele unității. Bărbatul, care era încarcerat, în regim de maximă siguranță, la Penitenciarul Arad, unde executa o pedeapsă de 13 ani pentru omor, a fost repartizat să muncească la cabinetul medical.

În cursul anului 2022, acesta ar fi început o relație amoroasă cu una dintre asistentele medicale. Idila a ajuns însă și la urechile unora dintre factorii de decizie ai închisorii, care, fără să declanșeze o anchetă internă, ar fi întrebat-o pe femeie dacă zvonurile sunt adevărate.

Se pare că asistenta ar fi recunoscut relația cu dezinvoltură și, pentru a evita scandalul public pe care l-ar fi putut declanșa o eventuală cercetare disciplinară, a fost de acord să demisioneze imediat, în liniște.

Citeşte şi: Bulgarii se răzbună pe austrieci şi ţin tirurile blocate în vama Oryahova pentru controale amănunţite

Alt penitenciar, aceeași iubire 

În plus, spun sursele citate, ar fi planat suspiciuni asupra altor două asistente că ar fi avut relații neprincipiale cu deținutul condamnat pentru omor. Mai mult, la una dintre ele s-ar fi găsit și un telefon mobil, despre care se presupune că i-ar fi fost destinat bărbatului însă acest lucru a rămas nedovedit.

Prin urmare, deținutul a fost transferat la Penitenciarul Craiova. Cu toate că de la Arad la Craiova sunt aproape 400 de kilometri, asistenta care îi devenise iubită l-a vizitat și în noua locație însă nu ar fi putut să obțină întâlnire la camera intimă, în condițiile în care bărbatul ar fi deja căsătorit.

 

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close