Antena 3 CNN Actualitate Social Renault închide toate fabricile din Franţa începând de azi. Ce se va întâmpla cu fabrica de la Mioveni

Renault închide toate fabricile din Franţa începând de azi. Ce se va întâmpla cu fabrica de la Mioveni

Renault va închide toate fabricile din Franţa începând de astăzi în contextul în care sectorul auto european se chinuie să ţină liniile pornite în fabrici, pe fondul impactului economic generat de coronavirus.

Renault închide toate fabricile din Franţa începând de azi. Ce se va întâmpla cu fabrica de la Mioveni
Sursa foto: Foto: Renault/ Facebook
16 Mar 2020   •   22:34

„De la finalul zilei de luni, 16 martie, Grupul Renault va opri toate operaţiunile de producţie din Franţa pentru a-şi proteja angajaţii în contextul pandemiei de Covid-19, respectând măsurile anunţate de guvernul francez”, a anunţat compania.

Uzina Dacia de la Mioveni, controlată de Renault, unde se produc între 30.000 şi 40.000 de maşini, funcţionează în parametri normali, în condiţiile în care mai multe companii auto au probleme cu componentele. 

"Uzina din Mioveni funcţionează în parametri normali. Este dificil să estimăm impactul COVID – 19. Avem un dispozitiv de management împreună cu furnizorii şi operatorii noştri logistici. Activităţile de Supply – Chain, Achiziţii, Inginerie, Calitate sunt implicate pentru a veni cu soluţii alternative, dacă acest lucru e necesar pentru continuarea activităţilor", au spus reprezentanţii Dacia, duminică, pentru Mediafax.

×
Subiecte în articol: Renault
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close