Antena 3 Actualitate Social Restricții de trafic în centrul Capitalei. Care sunt rutele ocolitoare

Restricții de trafic în centrul Capitalei. Care sunt rutele ocolitoare

07 Oct 2017   •   08:51
Restricții de trafic în centrul Capitalei. Care sunt rutele ocolitoare

Circulaţia rutieră va fi restricţionată, sâmbătă după-amiază, în zona Teatrului Nottara, pentru organizarea Festivalului Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, potrivit news.ro.

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul rutier va fi restricţionat între orele 14.00 şi 22.00, pe banda I de circulaţie de pe Bd. Gheorghe Magheru, pe tronsonul cuprins între Str. Pictor Arthur Verona şi Str. Jules Michelet.

Poliţiştii recomandă şoferilor să circule atent şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Cea de-a cincea ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara din Bucureşti, va începe sâmbătă, la ora 18.30, la Sala „Horia Lovinescu”, cu un spectacol de dans, care va fi precedat, de la ora 16.30, de un eveniment stradal şi va fi urmat de două spectacole de teatru.

Această ediţie a festivalului va cuprinde reprezentaţii din opt ţări, discuţii cu publicul după spectacole, două evenimente stradale, cinci spectacole-lectură, patru colocvii, patru lansări de carte de teatru, două expoziţii foto, în şapte spaţii diferite: Teatrul Nottara, Teatrul Ţăndărică, Teatrul Odeon, Teatrul Naţional „I. L. Caragiale”, Teatrul ACT, Institutul Maghiar Balassi şi Librăria Cărtureşti-Verona.

×
Subiecte în articol: restricţii trafic Capitală
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close