Antena 3 CNN Actualitate Social Revoltă după tragedia de la Caracal. Medic: „Dacă, copiii voştri s-ar fi aflat în situaţia Alexandrei, tot aşa aţi fi procedat?”

Revoltă după tragedia de la Caracal. Medic: „Dacă, copiii voştri s-ar fi aflat în situaţia Alexandrei, tot aşa aţi fi procedat?”

Revoltă după tragedia de la Caracal. Medic: „Dacă, copiii voştri s-ar fi aflat în situaţia Alexandrei, tot aşa aţi fi procedat?”
29 Iul 2019   •   10:30

Tragedia de la Caracal, când autoritățile au așteptat 19 ore ca să intervină, au stârnit controverse în rândul românilor. 

Bogdan Ionescu, medic neurochirurg la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care se întreabă ce ar fi făcut autoritățile dacă în locul Alexandrei ar fi fost o rudă de a lor. 

„Dacă, copiii voştri s-ar fi aflat în situaţia Alexandrei, tot aşa aţi fi procedat? Tot în felul acesta? Le-aţi fi ordonat subalternilor să nu intre în acea locuinţă a ororilor până nu se face ora 06:00 ? Dacă s-ar fi aflat în locul Alexandrei un alt copil, un fiu, o fiică de procuror, tot aşa s-ar fi procedat? Nu intraţi până nu se eliberează mandatul de percheziţie? Acea fată a sperat până în ultima clipă că va fi salvată. De aceea ultimile ei cuvinte la cel de-al treilea apel telefonic au fost: Grabiţi-vă, vine, vine după mine...Acelea au fost ultimile cuvinte ale fetei”, scrie Bogdan Ionescu. 

 

×
Subiecte în articol: revolta medic
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close