Antena 3 CNN Actualitate Social REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Biserica Catolică din România reafirmă că la temelia familiei se află căsătoria dintre un bărbat şi o femeie

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Biserica Catolică din România reafirmă că la temelia familiei se află căsătoria dintre un bărbat şi o femeie

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Biserica Catolică din România reafirmă că la temelia familiei se află căsătoria dintre un bărbat şi o femeie
07 Oct 2018   •   21:37

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Biserica Catolică din România reafirmă, prin vocea episcopilor săi, după desfăşurarea referendumului din 6-7 octombrie, că la temelia familiei se află căsătoria liber consimţită dintre un bărbat şi o femeie.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. "Biserica Catolică din România, după desfăşurarea referendumului din datele de 6-7 octombrie 2018, în calitatea sa de 'mamă şi învăţătoare', prin vocea episcopilor săi, reafirmă cu tărie că la temelia familiei se află căsătoria liber consimţită dintre un bărbat şi o femeie", se afirmă într-un mesaj al episcopilor catolici din România transmis duminică AGERPRES.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. De asemenea, Biserica Catolică încurajează deschiderea faţă de viaţă a părinţilor şi îi însoţeşte pe aceştia în grija lor pentru educaţia copiilor.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. "În lumina învăţăturii lui Cristos, căsătoria dintre un bărbat şi o femeie este întărită şi sigilată de Taina Sfintei Cununii pe care Biserica o conferă tuturor celor care o cer cu inimă sinceră şi care sunt dispuşi să trăiască după exigenţele Evangheliei de fidelitate, respect, ajutor reciproc, indisolubilitate a iubirii. De asemenea, Biserica încurajează deschiderea faţă de viaţă a părinţilor şi îi însoţeşte pe aceştia în grija lor pentru educaţia copiilor. Implorăm ajutorul şi milostivirea lui Dumnezeu Unul şi Întreit peste toate familiile de acum şi din viitor din ţara noastră şi din lumea întreagă, iar mijlocirea Sfintei Maici a lui Dumnezeu să ne obţină bucuria trăirii cu demnitate, în pace şi bună înţelegere", se mai arată în mesajul episcopilor catolici din România.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Până la ora 19,00, au votat la referendumul pentru redefinirea familiei 18,87% dintre alegători, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central. Potrivit Legii 3/2000, ca referendumul naţional să fie valabil este necesară o prezenţă la urne a cel puţin 30% dintre persoanele înscrise pe listele electorale permanente.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Biserica Catolica casatorie
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close