Antena 3 CNN Actualitate Social Rică Răducanu, jefuit în propria casă. „Mi-au furat telefonul și cardurile”

Rică Răducanu, jefuit în propria casă. „Mi-au furat telefonul și cardurile”

Rică Răducanu, jefuit în propria casă. „Mi-au furat telefonul și cardurile”
17 Aug 2018   •   08:08

Rică Răducanu a fost prădat de hoți în casa de vacanță din Mangalia. Totul s-a petrecut în toiul nopții, chiar în timp ce dormea.

Fostul mare portar povestește că a adormit în timp ce se uita la un meci şi a lăsat uşile deschise la balcon. Așa ca hoții au profitat de ocazie, au intrat în casa şi i-au furat telefonul actele şi cărţile de credit.

Polițiștii au deschis o anchetă şi încearcă să-i prindă acum pe hoţi.

„Am luat casă la Mangalia, îmi place mai mult la mare. Seara, am fost la Neptun, jucam tenis cu piciorul. Nu îmi vine să cred nici acum. Am ajuns acasă pe la 8.00, m-a sunat nevastă-mea, era plecată, hai să mă uit la meci. Am văzut meciul am băut și eu că omul și m-am culcat. Țin geamul deschis la balcon, am adormit, am băgat telefonul în priză, pe măsuță a pus gentuța. N-am simțit nimic, a luat gentuță n-am simțit, a scos telefonul din priză. Dimineață, mă uit telefonul nu e. Când mă uit pe noptieră, nici gentuța, am zis că am lăsat gentuța în torpedou, cobor nu era acolo. Îl sun pe vecinul pe la 6.00 dimineața, vine, am chemat poliția. Vreau să-mi dea toate actele, cardurile, o agenda în care aveam toate numerele”, a spus Rică Răducanu, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: jefuit casa telefon carduri
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close