Antena 3 CNN Actualitate Social Un român a primit o bătaie soră cu moartea după ce a sărit în ajutorul unui asiatic, în Italia

Un român a primit o bătaie soră cu moartea după ce a sărit în ajutorul unui asiatic, în Italia

Un român din Italia a primit o bătaie pe care n-o va uita până la sfârșitul vieții, după ce a încercat să ajute un bărbat din Asia persecutat de o gașcă de localnici turbulenți.

Un român a primit o bătaie soră cu moartea după ce a sărit în ajutorul unui asiatic, în Italia
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iul 2021   •   18:33

Incidentul s-a petrecut la Ostia, localitate din apropierea Romei iar agresorii implicați sunt șase tineri italieni, șomeri.

Totul a început atunci când doi dintre cei șase italieni au intrat într-un bar unde au observat un tânăr asiatic.

Fără să-l cunoască și fără o motivație aparentă, alta decât plăcerea de a comite acte violente, cei doi l-au luat la bătaie pe tânăr, însă victima a reușit să scape cu fuga

Cu italienii pe urmele sale, bărbatul a căutat să se refugieze într-un club unde cunoștea un cetățean român, boxer.

Acesta a intervenit pentru a aplana conflictul și a reușit să-i pună pe fugă pe bătăuși, fără să-și imagineze însă ce va urma.

Agresorii reclamă victimele la poliție

Culmea, tocmai cei doi italieni au apelat la Poliție, iar la sosirea oamenilor legii au susținut că au fost atacați "de o bandă de străini".

Ulterior, în urma analizei imaginilor filmate de camerele de supraveghere din zonă, anchetatorii au putut să vadă cum au decurs lucrurile cu adevărat.

Deranjați de intervenția românului, italienii au decis să le dea o lecție celor doi.

După 36 de ore de la agresiunea asupra tânărului asiatic, cei șase au decis să iasă la atac.

Victima inițială a fost prima pe listă: asiaticul, care și câștiga existența în Italia ca grădinar, a fost băgat cu forța într-o mașină, bătut cu cruzime și jefuit.

Românul, pedepsit cu bâte de fier pentru că l-a salvat inițiat pe asiatic

Câteva ore mai târziu a venit rândul românului.

Italienii l-au pândit şi au sărit asupra sa înarmați cu bare de fier. După ce l-au bătut bine, l-au obligat să-i ducă la el acasă, unde i-au luat toate lucrurile de valoare și l-au obligat să scoată de la bancă toți banii pe care îi avea în cont.

Ulterior l-au transportat într-o pădure din apropiere, unde l-au bătut din nou și l-au abandonat în stare gravă.

Agresorii au fost reținuți de poliție și acuzați de răpire, jaf și violențe agravate. La percheziții, anchetatorii au găsit peste un kilogram de canabis, material pentru cultivarea drogurilor şi arme albe.

"Ne plictiseam şi am zis să-i dăm o lecție", a spus unul dintre arestați, când a fost întrebat de motivul agresiunii asupra românului.

Cei șase, alături de o tânără care se presupune că era șefa bandei, riscă acum să își petreacă mai mulți ani după gratii.

Suspiciuni privin implicarea într-o crimă

Însă povestea ar putea să capete noi ramificații, întrucât există suspiciuni că banda ar fi răpit şi ucis înainte un alt tânăr.

"Este o poveste care ne-a amintit mult de cea a bietului Willy Monteiro Duarte", a declarat Antonino Amendolia, comisar adjunct al secției de poliție Lido, referindu-se la un caz încă nesoluționat.

×
Subiecte în articol: Ostia roman
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close