Român, condamnat la 18 ani de închisoare în Marea Britanie. Fapta șocantă pentru care își va petrece toată tinerețea în spatele gratiilor

15 Oct 2019   •   15:41
Român, condamnat la 18 ani de închisoare în Marea Britanie. Fapta șocantă pentru care își va petrece toată tinerețea în spatele gratiilor foto: Pixabay.com

Un român de 27 de ani a fost condamnat de autorităţile judiciare din Marea Britanie, fiind găsit vinovat de săvârşirea a două fapte de viol împotriva unei fete de 13 ani. 

Bărbatul, originar din judeţul Bacău, a fost condamnat de Tribunalului Penal Warwick la 18 ani şi 6 luni închisoare (6.759 zile de închisoare), pedeapsa fiind definitivă. Ionuţ Bogdan Stan (fost Bernevic) a fost acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani, împotriva voinţei acesteia, profitând de starea sa de vulnerabilitate: vârsta fragedă şi problemele pe care le avea în familie.  

Anchetatorii englezi au stabilit că tânărul din Bacău a oferit victimei cantităţi importante de alcool, iar ulterior droguri de mare risc, pentru a întreţine facil relaţii sexuale neconsimţite de minoră. Românul a fost încarcerat în închisoarea Isle of Wight încă din de 23 martie 2018, iar pedeapsa se consideră executată în data de 22 septembrie 2036, scrie Adevărul.

 

Parteneri
x close