Antena 3 CNN Actualitate Social „L-au lăsat ca prostul acolo! Şi-au bătut joc de el" | Un român plecat la muncă în Belgia a dispărut pe drum

„L-au lăsat ca prostul acolo! Şi-au bătut joc de el" | Un român plecat la muncă în Belgia a dispărut pe drum

Un român de 38 de ani, din Priboiu, judeţul Dâmboviţa, este căutat la nivel internaţional, după ce a dispărut în drum spre Belgia, unde plecase ca să lucreze în construcţii.

„L-au lăsat ca prostul acolo! Şi-au bătut joc de el" | Un român plecat la muncă în Belgia a dispărut pe drum
Sursa foto: stiridiaspora.ro
de Alexandra Dima    |    31 Ian 2023   •   19:43

Încă un român plecat să lucreze afară a dispărut fără urmă. Prietenii cu care plecase Mihail Bălașa spun că, în autocar, i s-a făcut rău și l-au lăsat la un spital din Bremen, în Germania.

Acum patru zile, bărbatul din Priboiu, judeţul Dâmboviţa, şi-a sunat mama şi i-a spus că este în faţa unei gări. A fost ultima veste de la el și, de atunci, nu mai are semnal la telefon şi parcă a dispărut de pe faţa pământului.

Poliția l-a dat în urmărire și a cerut informații de la autoritățile din Germania, dar nu a primit, deocamdată, un răspuns.

Bărbatul a plecat spre Belgia pe 26 ianuarie, dar în autocar a făcut o criza inexplicabilă, spun cei care-l însoțeau şi care, după ce l-au dus la un spital, și-au văzut de drum.

„L-au lăsat ca prostul acolo! Şi-au bătut joc de el"

Mama bărbatului dispărut este însă de altă părere.

„L-au lăsat ca prostul acolo! Şi-au bătut joc de el. Ei au plecat în Belgia, şi l-au lăsat fără bani, fără nimic, pe drumuri”, spune Viorica Bălașa, mama bărbatului dispărut, citată de ştiridiaspora.ro.

Bărbatul a stat în unitatea medicală doar câteva ore. În cursul zilei de vineri și-a sunat mama și i-a spus că se află în fața unei gări apoi convorbirea s-a întrerupt și, de atunci, nimeni nu a mai reușit să ia legătura cu el.

Îngrijorate, rudele au mers la poliţie şi au reclamat dispariţia. Poliţiştii din România au luat legătura cu autorităţile din Germania, însă, până acum, nicio veste despre bărbatul dispărut.

Profilul lui Mihail Bălașa a fost publicat pe site-ul Poliției Române, la secțiunea persoane dispărute.

×
Subiecte în articol: Belgia Dambovita
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close