Antena 3 CNN Actualitate Social Un român deghizat în preot a fost prins furând într-un magazin din Italia

Un român deghizat în preot a fost prins furând într-un magazin din Italia

Un român îmbrăcat în haine de preot a fost prins de mai multe ori furând dintr-un magazin din Italia. Camerele de supraveghere l-au surprins în timp ce ascundea produse în haine. De această dată directorul magazinului nu l-a mai iertat şi l-a dat pe mâna poliţiei.

Un român deghizat în preot a fost prins furând într-un magazin din Italia
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    21 Apr 2021   •   21:14

Potrivit directorului supermarketului, românul în vârstă de 44 de ani a fost prins, marţi, de personalul magazinului din Maniago, localitate în regiunea Friuli-Veneția Giulia, Italia, de mai multe ori ascunzând produse în hainele de preot. De fiecare dată individul s-a scuzat şi s-a oferit să le plătească.

Ultima oară însă, a fost dat de gol de alarma care s-a declanșat în timp ce a trecut pe lângă casa de marcat. Atunci directorul magazinului a decis să anunțe poliția italiană. Şi de această dată românul a jucat aceeași scenă, şi-a cerut scuze, dar nu a mai fost iertat. Imaginile de pe camerele de luat vederi au confirmat fapta.

„Preocuparea noastră – a spus directorul supermarket-ului, care a depus o plângere, este că acest bărbat nu este într-adevăr preot și că, pe lângă furt, ar mai putea comite și alte infracțiuni", notează presa locală.

Potrivit sursei citate, bărbatul ar fi venit în vizită la niște rude, iar costumul de preot îi aparține.

×
Subiecte în articol: preot Italia furt Income Magazine
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close