Antena 3 CNN Actualitate Social Un român a mers la poliţia italiană să reclame un furt şi s-a întors acasă cu o reclamaţie şi o amendă pe numele lui

Un român a mers la poliţia italiană să reclame un furt şi s-a întors acasă cu o reclamaţie şi o amendă pe numele lui

Ajuns la secţia de poliţie din Genova, Italia, pentru a depune o plângere penală pentru furt, românul a fost recunoscut de un agent care l-a denunţat şi ulterior amendat pe motiv că, în urmă cu căteva zile, a participat la o petrecere.

Un român a mers la poliţia italiană să reclame un furt şi s-a întors acasă cu o reclamaţie şi o amendă pe numele lui
de Claudia Popovici    |    21 Mar 2021   •   12:03

Potrivit poliţiştilor tânărul, în vârstă de 20 ani, a făcut diferite gesturi obscene și adresase injurii la adresa polițiștilor sesizaţi să intervină la o petreceri rave organizată ilegal pe muntele Moro, din cauza nerespectării măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19.

Înainte de a fi legitimat, tânărul român a reuşit să fugă.

Figura tânărului a fost recunoscută de o patrulă de agnti care au fost atunci la intervenţie, în timp ce românul își aștepta rândul pentru a depune o plângere în urma unui furt.

După ce a fost recunoscut de oamenii legii chiar în secția de poliție, poliţişti l-au percheziţionat şi au găsit în telefonul acestuia imagini care dovedeau că acesta participase la petrecerea organizată ilegal, informează presa locală.

Pe înregistrările video se putea auzi chiar și cum acesta jignea şi arăta diferite gesturi obscene împotriva polițiștilor veniți să oprească petrecerea ilegală.

La finalul investigațiilor, tânărul care s-a dus la poliție pentru a căuta dreptatea în urma unui furt s-a întors acasă cu o plângere pentru ultraj contra bunelor moravuri și o amendă pentru nerespectarea măsurilor de combatere a pandemiei de Covid-19.

×
Subiecte în articol: roman Italia amenda
Parteneri
arcel Ciolacu, anunțul momentului despre majorarea pensiilor
x close