Antena 3 CNN Actualitate Social O româncă din Italia a fost la un pas de moarte, după ce frigiderul a luat foc în timp ce dormea

O româncă din Italia a fost la un pas de moarte, după ce frigiderul a luat foc în timp ce dormea

Incidentul a avut loc joi după-amiază, într-o casă din Fano, provincia Pesaro e Urbino din Marche, Italia. Femeia a ajuns la spital alături de bătrâna pe care o îngrijea, după ce frigiderul a luat foc în timp ce ele dormeau.

O româncă din Italia a fost la un pas de moarte, după ce frigiderul a luat foc în timp ce dormea
Sursa foto: hepta
de Claudia Popovici    |    25 Iun 2021   •   19:50

Potrivit primelor informaţii, cele două femei, românca în vârstă de 59 de ani şi bătrâna pe care o îngrijea, în vârstă de 89 de ani, s-au pus să doarmă, după ce au servit împreună prânzul.

La un moment dat, în jurul orei 15:15, în timp ce femeile dormeau în camerele de la etajul superior al casei, în bucătărie a izbucnit un incendiu care a umplut casa de fum.

Din fericire, româncă s-a trezit la timp și a cerut imediat ajutor la numărul de urgenţă. La faţa locului a ajuns imediat un echipaj al pompierilor şi un echipaj medical care le-au transportat pe cele două femei la spital.

Între timp, pompierii au reușit să stingă incendiul care, din fericire, nu s-a extins cu viteză în toată casa, ci a distrus numai bucătăria și sala de prânz, notează presa locală.

Potrivit pompierilor,incendiul a pornit de la frigiderul deținut de bătrână. Din verificări a rezultat că a fost vorba de un scurtcircuit cauzat şi de vremea caniculară din ultima vreme care ar fi supraîncălzit instalația electrică.

×
Subiecte în articol: romanca Italia frigider foc
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close