Antena 3 CNN Actualitate Social O româncă este acuzată că a ucis un profesor pensionar în Spania, după ce l-a înșelat cu 60.000 euro

O româncă este acuzată că a ucis un profesor pensionar în Spania, după ce l-a înșelat cu 60.000 euro

Românca, în vârstă de 38 de ani, a fost arestată, marți, în Madrid sub acuzația de omor asupra unui profesor pensionar.

O româncă este acuzată că a ucis un profesor pensionar în Spania, după ce l-a înșelat cu 60.000 euro
de Claudia Popovici    |    31 Mar 2021   •   18:06

Potrivit anchetatorilor spanioli, crima a avut loc pe 18 februarie 2020, însă abia acum au reușit să prindă un suspect, pe românca de 38 de ani. 

Femeia are trei dosare la poliție pentru fapte legate de infracțiuni contra bunurilor, în care victimele ei erau persoane în vârstă. Unul dintre ele datează din 2019, când pensionarul a denunțat-o că l-a înșelat cu 60.000 de euro, în timp ce aveau o relație.

Iubitul româncei, de negăsit

Urmare anchetei a reieșit faptul că românca a acționat cu ajutorul unui cetățean străin, presupus iubit, care a părăsit Spania la câteva zile după comiterea crimei, notează stiridiaspora.ro

De asemenea, s-a stabilit că omuciderea ar fi avut un motiv financiar, întrucât procedura judiciară pentru înșelăciunea de 60.000 de euro a avut o audiere la date apropiate de ziua morții victimei, potrivit poliției, ai cărui anchetatori cred că făptuitorul, indus de româncă, a sosit în dimineața evenimentelor la casa profesorului pensionar, unde s-a desfășurat crima.

×
Subiecte în articol: romanca pensionar ucis Italia
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close