Antena 3 CNN Actualitate Social Patru români au fost arestaţi, după ce au dat spargeri de 65.000 de euro, deghizaţi în cerşetori în Austria

Patru români au fost arestaţi, după ce au dat spargeri de 65.000 de euro, deghizaţi în cerşetori în Austria

Patru români au reușit să însele autoritățile din Austria, dând spargeri de 65.000 de euro trecând neobservați pentru că erau deghizați în cerșetori. Una din victime, un pensionar de 90 de ani.

Patru români au fost arestaţi, după ce au dat spargeri de 65.000 de euro, deghizaţi în cerşetori în Austria
Sursa foto: Pixabay.com
de Claudia Popovici    |    12 Mar 2021   •   22:25

Totul a început în primăvara anului 2019 când, cei patru tineri români au comis cel puţin zece spargeri deghizaţi în cerşetori, cele mai multe la apartamente informează presa locală krone.at, citaţi de observatorulnews.ro

Stragia era simplă. Intrau în clădiri deghizați în cerșetori și se arătau interesați de un loc de muncă. Când aveau ocazia, dădeau lovitura.

Una din victime, un pensionar de 90 de ani  

Impresionat de tineri cerşetori, bătrânului i s-a făcut milă de ei și le-a oferit o băutură caldă. Profitând de vârsta şi vulberabilitatea pensionarului, hoţii i-au furat câteva sute de euro și ceasul de la mână.

Tinerii români, cu vârste cuprinse între 19 și 33 de ani, au fost arestați în Austria, la Niklasdorf după ce autorităţile au evaluat prejudiciul adus de peste 65.000 de euro.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close