Antena 3 CNN Actualitate Social România, asaltată de ninsori şi vânt puternic. Trei oameni au murit din cauza vremii extreme - VIDEO

România, asaltată de ninsori şi vânt puternic. Trei oameni au murit din cauza vremii extreme - VIDEO

România, asaltată de ninsori şi vânt puternic. Trei oameni au murit din cauza vremii extreme - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
25 Oct 2018   •   10:00

Iarna a venit mult prea devreme în mai multe judeţe din ţară. A fost furtună în Târgu Mureş, iar vântul extrem de puternic a scos pur şi simplu un copac din rădăcini. Un bărbat care traversa strada a fost prins sub pomul rupt şi, în ciuda intervenţiei rapide a medicilor, a murit. Alţi doi şi-au găsit sfârşitul după ce maşina în care se aflau a derapat pe şoseaua udă. Traficul a fost blocat pe mai multe porţiuni din cauza zăpezii.

La Sibiu a nins şi un autocar cu 46 de copii care mergea spre Păltiniş a rămas înzăpezit. După ce au aşteptat câteva ore ca drumarii să elibereze carosabilul, profesorii au cerut sprijinul jandarmilor.

A nins şi în Bucovina, iar  traficul a fost blocat prin pasul Mestecăniș. Drumarii au scos plugurile şi au împrăştiat material antiderapant. Ninsoarea a blocat şi DNA1A. Două tiruri nu au mai putut înainta şi din această cauză în zona Cheia s-au format lungi coloane de maşini.

De altfel, poliştii au impus restricţii de circulaţie pentru maşinile de mare tonaj. La Rânca, mai mulţi brazi au fost doborâţi de viscol.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close