Antena 3 Actualitate Social România, asaltată de ninsori şi vânt puternic. Trei oameni au murit din cauza vremii extreme - VIDEO

România, asaltată de ninsori şi vânt puternic. Trei oameni au murit din cauza vremii extreme - VIDEO

25 Oct 2018   •   10:00
România, asaltată de ninsori şi vânt puternic. Trei oameni au murit din cauza vremii extreme - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3

Iarna a venit mult prea devreme în mai multe judeţe din ţară. A fost furtună în Târgu Mureş, iar vântul extrem de puternic a scos pur şi simplu un copac din rădăcini. Un bărbat care traversa strada a fost prins sub pomul rupt şi, în ciuda intervenţiei rapide a medicilor, a murit. Alţi doi şi-au găsit sfârşitul după ce maşina în care se aflau a derapat pe şoseaua udă. Traficul a fost blocat pe mai multe porţiuni din cauza zăpezii.

La Sibiu a nins şi un autocar cu 46 de copii care mergea spre Păltiniş a rămas înzăpezit. După ce au aşteptat câteva ore ca drumarii să elibereze carosabilul, profesorii au cerut sprijinul jandarmilor.

A nins şi în Bucovina, iar  traficul a fost blocat prin pasul Mestecăniș. Drumarii au scos plugurile şi au împrăştiat material antiderapant. Ninsoarea a blocat şi DNA1A. Două tiruri nu au mai putut înainta şi din această cauză în zona Cheia s-au format lungi coloane de maşini.

De altfel, poliştii au impus restricţii de circulaţie pentru maşinile de mare tonaj. La Rânca, mai mulţi brazi au fost doborâţi de viscol.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close