Antena 3 CNN Actualitate Social România oamenilor buni. Zeci de copii instituționalizați au primit alimente și cărți din partea Fundației ”Dan Voiculescu”

România oamenilor buni. Zeci de copii instituționalizați au primit alimente și cărți din partea Fundației ”Dan Voiculescu”

România oamenilor buni. Zeci de copii instituționalizați au primit alimente și cărți din partea Fundației ”Dan Voiculescu”
21 Dec 2016   •   12:31

Copiii de la Centrul de ocrotire Acasă au avut parte de o surpriză plăcută înainte de Crăciun. Au primit mâncare caldă și numeroase dulciuri din partea Moșului. 

Trimişii Moşului au fost anul acesta membrii Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României împreună cu o echipa de street chefs.

Zeci de copii instituționalizați au primit dulciuri și cărți din partea fundației. Prichindeii s-au bucurat și i-au multumit moșului.

Cei mici au mai avut parte de o surpriză din partea unei super-bucătarii pe roți complet echipată care se plimbă zilnic prin București pentru a găti cei mai gustoși burgeri si cei mai mari hot dogs. Copiii au încercat preparatele și au fost încântați
  
Copiii din centrul de ocrotire Acasă sunt ajutați de Fundația Filantropică Metropolis. Cei mici primesc educație, îngrijire și sprijin pentru integrarea în societate.
 
Fundaţia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea României susține și promovează valorile autentice românești. În această lună, misiunea fundației este aceea de a oferi motive de bucurie și speranță pentru o viață mai bună. 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close