Antena 3 CNN Actualitate Social Românii blocați în Lisabona au ajuns acasă. Turist: Cu noi nu au vrut să vorbească

Românii blocați în Lisabona au ajuns acasă. Turist: Cu noi nu au vrut să vorbească

Românii blocați în Lisabona au ajuns acasă. Turist: Cu noi nu au vrut să vorbească
28 Aug 2017   •   23:16

O aeronavă a companiei din Portugalia a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă, iar o parte dintre românii care așteaptă de peste două zile să ajungă acasă, sunt așteptați în terminal.

„Au spus că dacă nu a murit nimeni, atunci e bine, nu s-a întâmplat nimic. Domnii au motivat pentru sâmbătă că nu au avut personal și pentru duminică faptul că au avut probleme la avion. Cu noi nu au vrut să vorbească, au spus că nu știu engleză.
Doamna consul a spus că de duminică de la 12.00 a tot sunat ca să rezolve situația, a spus că domnul patron de la TAP nu a avut avion să ne trimită în România”, a spus unul dintre români.

Citește și: EXCLUSIV. Mihai Tudose, despre cazul românilor blocați pe aeroportul din Lisabona: „Era datoria statului să-i aducă acasă”

„Nu știu dacă o să dau compania în judecată, dar o să cer daune. Cei de la agenția cu care am plecat ne-au dat un formular să îl completăm. Noi am încercat să dăm de cei de la agenția de turism pentru că au un telefon de urgență. Nu ne-au răspuns nici sâmbătă, nici duminică. O doamnă din grupul nostru a dat de cineva la telefon la 3.00 dimineața și i s-a răspuns „da, dar este 3.00 dimineața”, dar noi eram în aeroport și era un telefon de urgență”, a povestit o femeie.

Zeci de turiști români au stat două zile pe aeroport, după ce aeronava s-a defectat, iar compania nu a găsit soluţii pentru a-i aduce acasă. Oamenii au îndurat lipsa apei, oboseala şi spun că se simt umiliţi. 

×
Subiecte în articol: Lisabona blocati romani
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close