Antena 3 CNN Actualitate Social Rugbist român, condamnat la 12 ani, după ce a fost găsit dezbrăcat și plin de sânge pe o stradă din Anglia

Rugbist român, condamnat la 12 ani, după ce a fost găsit dezbrăcat și plin de sânge pe o stradă din Anglia

Bărbatul de 30 de ani a fost condamnat la 12 ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de comiterea a mai multe infracțiuni grave, toate într-o singură noapte.

Rugbist român, condamnat la 12 ani, după ce a fost găsit dezbrăcat și plin de sânge pe o stradă din Anglia
Sursa foto: Birmingham Mail
de Redacția Antena 3    |    25 Iul 2021   •   23:03

Tânărul a fost găsit de poliția britanică, dezbrăcat și plin de sânge, pe o stradă din Birmingham. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice dar și a drogurilor, în momentul în care a fost găsit, se arata într-un articol publicat în Libertatea, care citează Birmingham.

Bărbatul a intrat în casa unei femei, după ce băuse cu fratele acesteia, apoi, noaptea târziu, a atacat-o cu un cuțit de bucătărie, după care, a încercat să o violeze. Românul i-a provocat mai multe răni femeii, care s-a ales cu un plămân perforat, în urma incidentului.

Agresorul este rugbist amator în Italia și Anglia și antrenor pentru copii din Birmingham. În seara atacului bărbatul a ieșit în oraș și a băut cu fratele victimei pe 17 octombrie, anul trecut. Inițial au fost la un restaurant, apoi la un bar din centrul orașului, după care au mers la casa victimei.

 Procurorul de caz, Matthew Brook, spune că în primele ore ale zile de 18 octombrie, românul a consumat cocaină, după care a intrat în dormitorul femeii pe care a rugat-o să îl ajute să pună canapeaua extensibilă în salon.

După ce victima s-a întors la culcare, aceasta a fost trezită din nou de bărbat, care insista că este cineva afara și că lumina este aprinsă. ”În acest moment l-a văzut pe inculpat. El era dezbrăcat și avea un cuțit de bucătărie cu un mâner negru la spate”, a declarat procurorul.

În timpul atacului, bărbatul a sufocat victima și a amenințat-o cu cuțitul. Când aceasta a încercat să își alerteze fratele care se afla la etaj, agresorul a lovit-o în cap și a înjunghiat-o în spate.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au găsit pe bărbat întins pe stradă, dezbrăcat și plin de sânge. Acesta a fost condamnat la 12 ani de închisoare, iar judecătorul Richard Bond a mărit cu trei ani perioada în care acesta va fi supravegheat după eliberare, spunând că reprezintă un pericol pentru femei.

×
Subiecte în articol: Anglia Rugbist Român inchisoare agresor
Parteneri
Se schimbă facturile la energie electrică. Noile reguli pe care trebuie să le ştie românii
x close