Antena 3 Actualitate Social S-a trezit peste noapte cu o sumă uriașa în cont. Ce a făcut femeia cu mica avere

S-a trezit peste noapte cu o sumă uriașa în cont. Ce a făcut femeia cu mica avere

14 Noi 2017   •   09:25
S-a trezit peste noapte cu o sumă uriașa în cont. Ce a făcut femeia cu mica avere
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

O tânăra a avut parte de o surpriză colosală, când a descoperit că datoria pe care o avea la banca a disparut din senin, si mai avea în cont și 18 milioane de dolari.

Clare Wainwright, o avocata de 26 de ani, a făcut un credit la bancă, dar când a primit extrasul pentru prima rată a lunii, a încremenit. Femeia avea în cont 24.544.780 de dolari australieni, informează Daily Mail.

”Am rămas fără cuvinte când am văzut ce sumă era în contul meu, însă acest lucru nu m-a făcut să râd. Când banca îți rambursează niște bani și îți dă în plus 24, 5 milioane de dolari. Oare trebuie să fug din țară?”, povestea Wainwright.

Clare a fost preventivă și știa că este ceva în neregulă, așa că nu s-a atins de banii respectivi. După ce a făcut investigații, a descoperit că totul Banca însă a dorit să îi facă o surpriză, și a scutit-o de la plata primei rate a creditului pe care îl avea în curs.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close