Antena 3 CNN Actualitate Social S-a uitat pe camera de supraveghere să vadă ce face fetița sa și a rămas șocată. Nu i-a venit să creadă ce se afla lângă micuță

S-a uitat pe camera de supraveghere să vadă ce face fetița sa și a rămas șocată. Nu i-a venit să creadă ce se afla lângă micuță

S-a uitat pe camera de supraveghere să vadă ce face fetița sa și a rămas șocată. Nu i-a venit să creadă ce se afla lângă micuță
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Mar 2018   •   20:12

Ca majoritatea părinților, Bonnie Moore are o cameră de supravehgere în dormitorul fiicei copilului ei, astfel încât să poată verifica dacă este în siguranță.

Dar într-o zi, când aruncase o privire rapidă pentru a vedea dacă micuța Athea dormea,a văzut ceva ciudat în pătuț. Se pare că există ceva teribil care se află chiar în spatele ei.

"Am încercat să mă gândesc la orice posibilitate, dar nimic nu se leagă. Sincer, nu știu ce să fac", a spus Bonnie.

Se pare că exista un alt copil sau o păpușă care se află în spatele fetiței, însă în momentul în care a verificat, nu era nimic acolo, informează mirror.co.uk.

"Fiica mea se află în partea de jos a ecranului. Dacă măriți, puteți vedea capul și corpul ei, apoi acest lucru terifiant în spatele ei.”, a mai spus femeia.

Mulți dintre prietenii lui Bonnie cred că este de fapt spiritul unei persoane foarte speciale.

Ea și-a pierdut fratele când avea doar nouă ani, iar acest lucru a apărut la doar câteva zile după aniversarea morții sale.

"Simt că este un băiat tânăr, posibil o rudă sau un alt copil al tău, îi oferă protecție peste micuța ta și îi va urmări des de multe ori în timp ce dorm, ca să se asigure că sunt în regulă.”, a spus o femeie.

×
Subiecte în articol: copil camera
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close