Antena 3 CNN Actualitate Social Salariu de 11.000 de lei net lunar, pentru noii membri din Consiliul de Administraţie de la Romgaz

Salariu de 11.000 de lei net lunar, pentru noii membri din Consiliul de Administraţie de la Romgaz

Salariu de 11.000 de lei net lunar, pentru noii membri din Consiliul de Administraţie de la Romgaz
08 Iul 2018   •   12:52

Romgaz a numit şapte membri în Consiliul de Administraţie (CA) care vor avea un mandat de patru ani, indemnizaţia fixă a membrilor urmând să fie egală cu de două ori media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut lunar, arată un raport publicat vineri pe site-ul BVB.

Datele centralizate la Institutul Naţional de Statistică arată că salariul mediu net în ramura extracţie petrol şi gaze a fost în luna aprilie 2018 de 6.262 de lei, iar în luna mai 2017 a fost de 4.750 de lei, ceea ce indică o medie de aproximativ 5.500 de lei net. Rezultă că noii membri CA ai Romgaz vor primi indemnizaţia a câte 11.000 de lei lunar - de două ori media ultimelor 12 luni a câştigului, menţionată în raportul publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.

Potrivit raportului, în urma exercitarii votului cumulativ, cei şapte membri ai Consiliului de Administraţie al Romgaz sunt:
- Nistoran Dorin-Liviu, ca administrator
- Volintiru Adrian Constantin, ca administrator
- Ungur Ramona, ca administrator
- Grigorescu Remus, ca administrator
- Ciobanu Romeo Cristian,ca administrator
- Jude Aristotel Marius, ca administrator
- Petrus A. M. Jansen, ca administrator

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close