Antena 3 Actualitate Social Sărbători dureroase pentru familia Ionelei Prodan. Starea artistei s-a agravat

Sărbători dureroase pentru familia Ionelei Prodan. Starea artistei s-a agravat

06 Apr 2018   •   16:07
Sărbători dureroase pentru familia Ionelei Prodan. Starea artistei s-a agravat

Sunt cele mai dureroase sărbători de Paște ale Aneimaria Prodan și ale familiei sale. Starea de sănătate a Ionelei Prodan s-a agravat în ultimile zile, iar fiicele sale nu se dezlipesc de patul de spital.

Cântăreața de muzică populară este internată de aproape o lună la Spitalul Elias. Ionela Prodan se simte în continuare rău, de data această din cauza unei probleme la inima

”A făcut o infecție, iarăși, la inimă, din cauza valvei pe care o are. Sora mea, Anamaria, doarme cu ea în spital.

În fiecare noapte. În prima perioadă în care a stat la Elias, Ana nu s-a mișcat de lângă mama. Îi schimba singură perfuziile. Acum, de nouă zile, este la fel, lângă mama, secundă de secundă. Prea vorbesc toți idioții că este ținută în viață de aparate.

Mă repet, niciodată nu a fost ținută în viață de respectivele mașini. Mama se enervează enorm când vede toate bazaconiile care apar despre ea.

O deranjează că apar tot felul de oameni care, pentru câteva milioane de lei vechi, merg la televizor și pretind că sunt prietenii ei. Iar ea nu i-a văzut niciodată în viața ei. Medicii ne-au anunțat că are șanse să treacă și peste această cumpănă. Sper să-i dea Dumnezeu putere”, a declarat Anca, fiica Ionelei Prodan.

×
Subiecte în articol: ionela prodan stare artista

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close